Ριζικές αλλαγές φαίνεται πώς θα υπάρξουν στο σύμπαν υπερηρώων της DC, καθώς μετά τον Superman του Henry Cavill, εκτός σχεδιασμού φαίνεται πώς βρίσκεται και η Wonder Woman που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του γνωστού μέσου Variety, ο James Gunn και ο Peter Safran ετοιμάζονται να αποκαλύψουν το νέο τους τριετές πλάνο για την DC πολύ σύντομα και αυτό δεν περιλαμβάνει ούτε την Diana Prince της Gadot, ούτε τον Superman του Henry Cavill.

Για την ώρα γνωρίζουμε πως ο Superman του νέου DC σύμπαντος θα είναι νεότερος, εξου και η απόφαση να μην επιστρέψει ο Cavill. Από την άλλη, για την Wonder Woman δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Ακόμη παραμένει άγνωστο αν η χαρακτήρας θα εμφανιστεί στην επανεκκίνηση αυτή της DC με άλλη ηθοποιό στο ρόλο ή αν θα απουσιάζει εξ ολοκλήρου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το ρεπορτάζ του Variety κάνει λόγο για μια παρασκηνιακή κόντρα στην DC που εμπλέκει και τον Dwayne Johnson, ο οποίος είχε προτείνει μια συνέχεια του υπάρχοντος σύμπαντος που θα κορυφωνόταν με ένα «Black Adam vs. Superman». Όπως φαίνεται, ο The Rock δεν πήρε αυτό που ήθελε και η εταιρία, η οποία περνά πολλά σκαμπανεβάσματα τελευταία στο πλαίσιο της συγχώνευσης των Warner Bros. και Discovery, αποφάσισε τελικά να αρχίσει από το μηδέν.

Πηγή: newsbeast.gr