Εκτός σχολείου είναι πλέον αρνητής καθηγητής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να έκανε κηρύγματα κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό μέσα στην τάξη. Ο καθηγητής δεν κάνει πια μάθημα στο σχολείο εδώ και δύο μήνες, ωστόσο η θέση του έχει παραμείνει κενή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, μαθητές καταγγέλλουν ότι ο εν λόγω καθηγητής έκανε αντιεπιστημονικά κηρύγματα μέσα στην τάξη κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό. Πληροφορίες της τοπικής σελίδας αναφέρουν ότι ο καθηγητής δεν είχε δηλωθεί στην πλατφόρμα edupass, όπου γίνονται οι δηλώσεις παρουσίας και συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία σε δημόσιες δομές με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test ή self-test.

Ο ίδιος είχε νοσήσει με κορονοϊό, αλλά αρνιόταν να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα.

«Έχει γίνει καταγγελία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση»

«Εδώ και δύο μήνες ο συγκεκριμένος καθηγητής δεν κάνει μάθημα στο σχολείο με αποτέλεσμα οι ώρες του να είναι κενές και τα παιδιά να μην κάνουν μάθημα. Πριν δύο ημέρες απομακρύνθηκε τελείως από το σχολείο», ανέφερε στο Thestival ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Χαράλαμπος Τσεκούρας.

Όπως τονίζει ο ίδιος για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. «Περιμένουμε την αντικατάσταση του συγκεκριμένου καθηγητή γιατί οι ώρες είναι κενές», σημειώνει ο κ. Τσεκούρας.

Πηγή: newsbeast.gr