Θύμα εκβιασμού καταγγέλλει ότι έχει πέσει γνωστή αντιδήμαρχος. Επιτήδειοι την εκβιάζουν με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες.

Μιλώντας στο STAR, η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη εξομολογείται ότι νιώθει σαν να έχει βιαστεί, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ήδη προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου. Βλέπω εμένα σε αυτήν την θέση. Να είμαι θύμα μίας τέτοιας επίθεση. Είναι φοβερό» δήλωσε η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Η Όλγα Πολίτη, πριν από περίπου έναν μήνα, είδε ξαφνικά το πρόσωπό της να εμφανίζεται σε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Στην συνέχεια έλαβε μηνύματα στο mail της. Μάλιστα οι επιτήδειοι έχουν στείλει μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο και σε ανθρώπους που γνωρίζει, με τίτλο: «Δείτε την Όλγα Πολίτη γυμνή».

«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου σε κάποιες φωτογραφίες οι οποίες διαδίδονται με email. Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Ότι κάτι δεν είχα δει σωστά. Έπαθα πανικό» ανέφερε η κα. Πολίτη

Μετά το αρχικό σοκ η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης αποφάσισε να αντιδράσει. Απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να αποκαλύψει ποιοι την εκβιάζουν. «Θα το φτάσω εκεί που πρέπει να το φτάσω. Μέχρι να βγει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομά μου και να βρεθούν οι υπαίτιοι. Αυτός ο εκβιασμός κάπου αποσκοπεί. Θέλω να πω σε όλες αυτές τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, να είναι δυνατές και στο τέλος οι αλήθεια θα φανεί» τόνισε η κα. Πολίτη.

«Τους προειδοποιώ. Θα βρεθούν. Είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα. Προβλέπονται βαρύτατες ποινές. Αλίμονο εάν το 2023 στοχεύουν και “χτυπούν” σεξιστικά γυναίκες» τόνισε ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής

Πηγή: newsbeast.gr