Εδώ και έναν αιώνα  η Εταιρεία E.I. Παπαδόπουλος Α.Ε. παραμένει πρώτη στις καρδιές και στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών. Αυτών που την αγκάλιασαν και που αγάπησαν τα προϊόντα της βάζοντάς τα στο σπίτι τους. ​ Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας της εταιρείας, η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι την εμπιστεύτηκαν δίνοντάς τους την ευκαιρία να πουν κι αυτοί με τη σειρά τους το δικό τους «ευχαριστώ» στα αγαπημένα τους πρόσωπα, με  έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η καμπάνια «Πες κι εσύ ευχαριστώ με ένα Παπαδοπούλου»  – που δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της εταιρείας Advengers –  προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί την σελίδα peskiesieuxaristo.gr , να γράψει ένα προσωποποιημένο μήνυμα σε ένα αγαπημένο πρόσωπο και να το αποστείλει μαζί με ένα συλλεκτικό κουτί Παπαδοπούλου  – γεμάτο ιστορικά μπισκότα – λέγοντας το δικό του, μοναδικό «ευχαριστώ».

Στην ταινία που δημιουργήθηκε για την επικοινωνία της καμπάνιας,  ο θεατής παρακολουθεί τις αντιδράσεις των ανθρώπων που παραλαμβάνουν το συλλεκτικό κουτί Παπαδοπούλου με το μοναδικό, προσωποποιημένο «ευχαριστώ» από τους αγαπημένους τους και τα συναισθήματα που δημιουργεί αυτή η μικρή, αλλά ταυτόχρονα «μεγάλη» λέξη

Πηγή: newsbeast.gr