Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, χαρακτήρισε ως δολοφόνους όσους βρέθηκαν στην συγκέντρωση του ΚΚΕ για το Πολυτεχνείο. Τα λεγόμενά του, προκάλεσαν την έκρηξη του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ 25, Μιχάλη Κριθαρίδη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας σε εκπομπή του Kontra Channel και σε αναφορά για τα χθεσινά γεγονότα στην επέτειο του Πολυτεχνείου και την συγκέντρωση ΚΚΕ, είπε χαρακτηριστικά: «1.500 επίδοξοι δολοφόνοι του ΚΚΕ, έστω και εξ αμελείας, κατέβηκαν στους δρόμους της Αθήνας, διότι η “ιερή αγελάδα” του Πολυτεχνείου είναι για το ΚΚΕ σημαντικότερη από την εθνική προσπάθεια για τη ζωή των συμπολιτών μας».

Αυτή η τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε την αντίδραση του Χρήστου Σπίρτζη του ΣΥΡΙΖΑ, που βρισκόταν και εκείνος στην εκπομπή, ενώ ο Μιχάλης Κριθαρίδης του ΜέΡΑ 25 τον χαρακτήρισε ως τοποτηρητή των ΜΑΤ.

«Σεβαστήκατε το Πολυτεχνείο όντας τοποτηρητής των ΜΑΤ που έκαναν την εισβολή», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25.

Τότε οι τόνοι ανέβηκαν, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να φωνάζει: «Τι ψεύτης είναι αυτός ο ψεύτης;», συμπληρώνοντας πως πήγε στο σημείο του Πολυτεχνείου ως βουλευτής της περιφέρειας.

Δείτε το βίντεο από το 05:00

Πηγή: newsbeast.gr