Έντονη αντιπαράθεση δημιουργήθηκε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνας Ελευθεριάδου, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

«Είναι λάσπη και βόθρος το να λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δύο μέρες ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημοσιοποιήσει τα ονόματα στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Είναι απόφαση του εισαγγελέα και όχι της κυβέρνησης και θα το πω και ουρλιάζοντας, μέχρι να σταματήσει το χυδαίο ψέμα που στόχο έχει να πλήξει την ηθική υπόσταση της παράταξής μας και δεν θα το επιτρέψουμε» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, η κα Ελευθεριάδου είχε επικρίνει τον κ, Γεωργιάδη για τον χαρακτηρισμό «τρισάθλιος» που απέδωσε το πρωί σε τηλεοπτική αντιπαράθεση, κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Σπίρτζη, τονίζοντας ότι το κόμμα της θέλει να χυθεί ταχύτατα άπλετο φως για να μην αποκρυφτούν ενδείξεις.. «Δεν υπάρχει κανείς εδώ που να μην θέλει να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα» είπε η κα Ελευθεριάδου, η οποία σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός είχε πει στον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Γεωργιάδη να κάτσει στην άκρη τρεις μήνες ενώ στελέχη της ΝΔ τον υπερασπίζονταν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι απαντά κόσμια σε όσους του φέρονται κόσμια, ενώ ο κ. Σπίρτζης δεν άσκησε πολιτική κριτική αλλά κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι δεν βγάζει στη δημοσιότητα τα ονόματα διότι θέλει να συγκαλύψει στελέχη της ΝΔ. «Όταν λέει κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κ. Θεοδωρικάκος δεν κάνει κάτι, για να συγκαλύψει, εις γνώση του ότι λέει ψέματα, με την ανοχή του κ. Τσίπρα.. Με ποιο σκοπό; Όχι για να χυθεί άπλετο φως, αλλά για να πετάξετε λάσπη στην παράταξη της ΝΔ ότι δήθεν έχει κάτι να κρύψει», είπε ο κ. Γεωργιάδης και σημείωσε ότι ο Ν. Γεωργιάδης αθωώθηκε λόγω παραγραφής, μετά από αλλαγή του Ποινικού Κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η κα Ελευθεριάδου μιλά για το ύφος του, αλλά δεν σχολίασε τη στάση του κ. Πολάκη νωρίτερα στην αίθουσα της ολομέλειας, που «ανάγκασε» την κα Σακοράφα να ζητήσει από την φρουρά να τον βγάλουν έξω, ούτε «άκουσε» ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά «είπε σε βουλευτή της ΝΔ, πως αισθάνεται ότι είσαι σε κόμμα παιδοβιαστών». «Θα λέτε όλη την παράταξη και τους ψηφοφόρους ΝΔ παιδοβιαστές, και θα μένουμε σιωπηλοί, να σας παρακολουθούμε κοσμίως;» ρώτησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Πηγή: newsbeast.gr