Φραστική επίθεση δέχτηκαν χθες το βράδυ δύο ιερείς στο κέντρο των Τρικάλων από μαθητές, Μάλιστα για το επεισόδιο που σημειώθηκε κλήθηκε η αστυνομία προκειμένου να καταγράψει το συμβάν για εξύβριση των Θείων.

Του ανταποκριτή μας από το trikalavoice.gr στα Τρίκαλα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του trikalavoice.gr, όλα έγιναν όταν διερχόμενοι κάτω από κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης οι δυο κληρικοί και ένας λαϊκός που ήταν στην παρέα τους, δέχθηκαν φραστική επίθεση από μαθητές σχολείου της Πάτρας οι οποίοι φιλοξενούνται στα Τρίκαλα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και οι οποίοι εκείνη την ώρα ήταν στα μπαλκόνια τους.

Οι κληρικοί κάλεσαν την αστυνομία στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν για εξύβριση των Θείων από τους μαθητές. Εισήλθαν δε στο ξενοδοχείο και ζήτησαν τα στοιχεία των μαθητών.

Ενημερώθηκαν αμέσως οι συνοδοί καθηγητές τους οι οποίοι ζήτησαν αμέσως συγνώμη για τις ενέργειες των μαθητών, οι οποίοι «μαζεύτηκαν» κατευθείαν. Οι δυο κληρικοί δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα, ωστόσο υπογράμμισαν με τη στάση και τις ενέργειές τους το καταδικαστέο της πράξης.

Πηγή: newsbeast.gr