Την παρουσία της στην Ελληνική αγορά ακινήτων διευρύνει και ενισχύει η Hellas Homes, προχωρώντας εν μέσω της πανδημίας του Covid- 19 στην ολοκλήρωση 3 projects στην Αθήνα.

Το τελευταίο της έργο ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στην περιοχή του Λυκαβηττού και ονομάζεται “Neopolis”. Πρόκειται για μια κατασκευή υψηλής αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας και στους πρόποδες του Λυκαβηττού που αποτελείται από 19 σύγχρονα διαμερίσματα από 60m² έως 200m². Μέσω του ιδιαίτερου σχεδιασμού μοιάζει να αποτελεί τη σύνθεση δύο κτιρίων που μοιράζονται κοινόχρηστους χώρους και εσωτερική αυλή, σχηματίζοντας έτσι μια πρωτότυπη, μικρή, αστική, «κοινότητα» που εισάγει μια νέα πόλη στη Νεάπολη.

Το “Neopolis” ξεχωρίζει για το σύγχρονο σχεδιασμό του, τους λειτουργικούς χώρους και τα σύγχρονα δομικά υλικά. Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι καλά μελετημένα, με όλες τις τελευταίες τάσεις να κυριαρχούν, για να παρέχουν όλες τις ανέσεις και να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη αισθητική διαβίωσης.

Η τοποθεσία του παρέχει μοναδική πανοραμική θέα του κέντρου της Αθήνας, από τα πάνω διαμερίσματα, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους του να απομονώνονται από τους ήχους της πόλης, διατηρώντας, παράλληλα, την εύκολη πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Το προηγούμενο διάστημα, στελέχη της μεσιτικής αγοράς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν από κοντά το τελευταίο έργο της Hellas Homes και να συστηθούν στην υψηλή αισθητική και στο μοντέρνο του σχεδιασμό, αλλά και να μάθουν για τη διαφορετική επενδυτική φιλοσοφία της Hellas Homes.  Φιλοσοφία που επικεντρώνει στην κατασκευή ή ριζική αναμόρφωση κτιρίων σε γειτονιές του κέντρου της Αθήνας ή πέριξ αυτού, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες του Ελληνικού αγοραστικού κοινού.

Ήδη, το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει έργα σε γειτονιές όπως, μεταξύ άλλων, το Παγκράτι, η Πλάκα, το Μετς, με την εταιρεία να υλοποιεί αυτήν την περίοδο τρεις νέες επενδύσεις που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το 2022.

Πηγή: newsbeast.gr