Μία ημέρα αφού βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη, ο Πάμπλο Λάσο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σάνιτας Λα Μοραλέχα και επέστρεψε στο σπίτι του, όπου θα παραμείνει έως ότου αναρρώσει.

Ο 54χρονος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, με αναρτήσεις του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ευχαρίστησε τους θεράποντες γιατρούς τους και όλους όσοι του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Εν συνεχεία, ο Λάσο χαρακτήρισε «τυχερό» τον εαυτό του που η ζωή του έδωσε μία προειδοποίηση.  

Αναλυτικά, ο Πάμπλο Λάσο ανέφερε στις σχετικές αναρτήσεις του, τις οποίες συνόδευσε από φωτογραφία που φαίνεται να οδηγεί ο ίδιος το αυτοκίνητό του κατά την έξοδό του από τον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου της Μαδρίτης: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Και ευχαριστώ όλη την ιατρική ομάδα στο Hospital Universitario Sanitas La Moraleja. Πλέον είμαι σπίτι και είμαι τέλεια. Είχαν την τύχη να μου δώσει η ζωή μια προειδοποίηση. Όπως μου είπε ο γιατρός χθες, είμαι καλύτερα απ’ ό,τι ήμουν πριν από 5 ημέρες. Με δύναμη και όρεξη να επιστρέψω όπως ήμουν πριν».

Πηγή: newsbeast.gr