Την ενόχλησή του για την κατάσταση της διαιτησίας σε Super League 1 και 2 εξέφρασε ο Ολυμπιακός μέσω επιστολής που απέστειλε στις FIFA και UEFA, καταλογίζοντας ευθύνες τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Σ’ αυτήν αναφέρονται και συγκεκριμένα παιχνίδι, όπως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ή το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον ΟΦΗ στην Κρήτη, καθώς και παιχνίδια των ΑΕΚ (με ΟΦΗ εντός), ΠΑΟΚ (με Παναιτωλικό εκτός και τον Ατρόμητο εντός) και Παναθηναϊκού (με Αστέρα εντός), που δεν ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Φυσικά στο θέμα της Superleague 2 στέκεται στις διαιτησίες που αντιμετώπισε η δεύτερη ομάδα του Πειραιά κόντρα σε Αιγάλεω και Καλλιθέα, αλλά και σε άλλων ομάδων όπως της Κηφισιάς (με τον ΟΦ Ιεράπετρας). Μέσα στην επιστολή τονίζεται μάλιστα πως πρόκειται για διαιτητικά λάθη τα οποία αλλοιώνουν τα δύο πρωταθλήματα και ξεσηκώνουν τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων.

Οι Πειραιώτες περιμένουν τώρα την απάντηση των διεθνών Συνομοσπονδιών και την αντίδρασή τους στην όλη κατάσταση που περιγράφεται στην επιστολή αυτή.

Πηγή: newsbeast.gr