Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει «υπηρετήσει» τον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, τώρα αναλαμβάνει και διοικητικά καθήκοντα με την είσοδό του στο νέο Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Μετά την αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός θα αναλάβει καθήκοντα β’ αντιπροέδρου, υπεύθυνου για το project του νέου αθλητικού κέντρου.

Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εισέρχονται οι κ.κ. Περικλής Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλης Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρης Μουτσάκης (project manager Νέας Τούμπας).

Από το Δ.Σ. αποχωρούν οι Γιώργης Σαββίδης, για προσωπικούς και τεχνικούς λόγους, όπως διευκρινίζεται από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος, που παραμένει στην εταιρεία διατηρώντας πλήρως τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής.

Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο και θα επικυρωθεί στην τακτική ΓΣ του Δεκεμβρίου, διαμορφώνεται ως εξής:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
  • Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ
  • Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
  • ΜΕΛΗ: MARIA GONCHAROVA, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ

Πηγή: newsbeast.gr