Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Super League και επιτέθηκε στις αποφάσεις για τη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε στον ρέφερι Φωτιά που σφύριξε το ματς του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε αρχικά στην απόφαση της διοίκησης του συνεταιρισμού να κάνει κινήσεις για την διαιτησία χωρίς να ενημερώσει, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:

«Μας έχει ενοχλήσει πολύ ότι η διοργανώτρια συνέστησε εταιρεία χωρίς να γίνει πρώτα συζήτηση στη στη Σούπερ Λιγκ. Αυτά τα θέματα συζητούνται στο συμβούλιο και παίρνονται αποφάσεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην διαιτησία του αγώνα με την Λαμία και τον ρέφερι Φωτιά και παράλληλα ξεκαθάρισε πως όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία σχέση με το κομμάτι των ορισμών και της επιβολής παρά τα όσα αναφέρονται κατά καιρούς.

«Κάποια παράκεντρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, ότι χρησιμοποιούμε δήθεν αθέμιτα μέσα, όταν η χώρα είναι πολύ μικρή και ξέρουν όλοι ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με διαιτητές. Αντιθέτως στη Λαμία είχαμε τον διαιτητή Φωτιά που επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι, το οποίο είχε συνέπεια τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας, ενώ εκείνος ορίστηκε κανονικά μετά από μία εβδομάδα».

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr