Η βία είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είχαμε δει και στο Βόλος – Άρης πριν λίγες εβδομάδες, αλλά γενικά στην ελληνική κοινωνία. Και είναι τόσο μεγάλο ώστε κάποιοι να βρίσκουν νόημα όχι μόνο στο να επιτεθούν με πέτρες στο πούλμαν μιας ομάδας αλλά στο να το κάνουν ακόμη κι όταν μέσα σε αυτό είναι μικρά παιδιά, όπως συνέβη με την ομάδα Κ16 του ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (27/11).

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Περαία, μετά το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Η αποστολή της ομάδας του δικεφάλου του βορρά επέστρεφε στη βάση της και στην Περαία υπήρξε μια παρέα νεαρών ατόμων, οι οποίοι έκαναν διάφορες χειρονομίες προς το πούλμαν.

Δεν έμειναν εκεί, όμως, αλλά αποφάσισαν να ρίξουν και πέτρες, με συνέπεια να σπάσουν κάποια τζάμια. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό, ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και το θετικό είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αν και οι πιτσιρικάδες, όπως είναι λογικό, σοκαρίστηκαν από την απρόσμενη επίθεση που δέχθηκαν.

Πηγή: newsbeast.gr