Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας εκδικάστηκε η υπόθεση ενός άνδρα από την Φθιώτιδα, καθώς έσυρε με το αυτοκίνητο την σύζυγο του, για περίπου 150 μέτρα. Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με 3ετη αναστολή, γιατί το δικαστήριο έκρινε ότι μπορούσε να είχε προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη στη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr το περιστατικό είχε συμβεί τον Οκτώβριο του 2017 σε κωμόπολη της Φθιώτιδας, με τον κατηγορούμενο να έχει προσπαθήσει να αρπάξει το αυτοκίνητο της συζύγου του, όταν εκείνη κατέβηκε για να κλείσει την γκαραζόπορτα.

Ο άνδρας, σύμφωνα με την παθούσα, την απώθησε βίαια και μπήκε στη θέση του οδηγού, ενώ εκείνη προσπαθούσε να τον σταματήσει πιάνοντας την πόρτα από το άνοιγμα του παραθύρου.

Τότε εκείνος φέρεται να της έπιασε το χέρι και να πάτησε το γκάζι (η μηχανή ήταν ήδη αναμμένη) σέρνοντας για 150 μέτρα. Αποτέλεσμα ήταν αυτή να τραυματιστεί σε χέρια, πόδια και κεφάλι. Μάλιστα η αριστερή πίσω ρόδα του αυτοκινήτου, της πάτησε το δεξί της πόδι προκαλώντας της τραύμα.

Πηγή: newsbeast.gr