Μια ανήσυχη γυναίκα από τη Γιούτα των ΗΠΑ σκέφτηκε να επισημάνει στον δερματολόγο που θα εξέταζε τον σύζυγό για το ποιες ελιές την φόβιζαν περισσότερο ώστε να τα τσεκάρει με προσοχή. Οπότε χρησιμοποίησε το κορμί του νεαρού άνδρα σαν καμβά και κύκλωσε με μαρκαδόρο αυτούς που ήθελε να ελέγξει ο γιατρός.

Ο γιατρός όμως είχε και αυτός τσαγανό και φαντασία και επέστρεψε τον σύζυγο σπίτι με σημειώσεις γραμμένες δίπλα σε καθεμία από τις κρεατοελιές, που έδειχναν αν ήταν ακίνδυνη ή αν είχε αφαιρεθεί για βιοψία.

Η Brinlee Miles, η στοργική σύζυγος, μοιράστηκε τις αστείες εικόνες πριν και μετά σε ένα βίντεο στο TikTok.

Το βίντεο στο TikTok με τα 6,6 εκατομμύρια views

«Έτσι έστειλα τον άντρα μου στον δερματολόγο», έγραψε η Brinlee στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου και έχει μαζέψει πάνω από 6,6 εκατομμύρια views.

H νεαρή στρέφει την κάμερα στον σύζυγό της, ο οποίος είναι χωρίς πουκάμισο. Στον κορμό του υπάρχουν αρκετές κρεατοελιές, μερικές από τις οποίες έχουν κυκλωθεί με μελάνι, απευθείας στο δέρμα του.

Τουλάχιστον ένας έχει κυκλωθεί στο μπροστινό μέρος του κορμού του και άλλοι τέσσερις έχουν μαύρους κύκλους γύρω τους στην πλάτη του. Έχει επίσης πολλούς άλλους μικρότερους ελιές χωρίς κύκλους γύρω τους, για τους οποίους η Brinlee φαίνεται να μην ανησυχούσε.

Αργότερα, η Brinlee τον κινηματογράφησε να επιστρέφει στο σπίτι, γράφοντας: «Και έτσι τον έστειλε πίσω lol.»

Χαμογελαστός ο σύζυγός της, βγάζει το πουκάμισό του για να δείξει τις σημειώσεις που είχε αφήσει πάνω στο κορμί του ο γιατρός.

Ο δερματολόγος είχε απαντήσει στις ανησυχίες της συζύγου του γράφοντας δίπλα σε καθεμία από τις κρεατοελιές, δείχνοντας ποιες ήταν εντάξει και ποιες ανησυχούσαν.

Οι περισσότερες είχαν απλώς γραμμένη τη λέξη «ασφαλείς» δίπλα τους, ενώ δίπλα σε δύο σημεία που η Brinlee δεν είχε κυκλώσει ο γιατρός είχε γράψει ότι χρειαζόταν βιοψία.

Πηγή: newsbeast.gr