Μετά τις «Χαμένες Ψυχές» και το «Κάθαρσις», η ώρα για την 3η σεζόν του Έτερος Εγώ πλησιάζει. Τα γυρίσματα για τη «Νέμεσις» ξεκίνησαν πρόσφατα και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως καιτα τέλη Μαΐου.

Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου.

Η υπόθεση

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους…

Το cast

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουνοι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, o Πέτρος Λαγούτης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και ο Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος).

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ», υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.α.

Πηγή: newsbeast.gr