Το «Έτερος Εγώ» επιστρέφει και οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους αφού η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Η Cosmote TV ετοιμάζεται να φέρει και πάλι στις οθόνες το «Έτερος Εγώ» και συγκεκριμένα τον 3ο κύκλο που έχει τον τίτλο «Νέμεσις».

Πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει κάποια στιγμή στο πρώτο τρίμηνο του 2023 όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr η Cosmote Tv έδωσε μια πρώτη γεύση στους τηλεθεατές αφού δημοσίευσε ένα μικρό teaser, με το γνώριμο μουσικό κομμάτι της σειράς και μία αντρική φιγούρα να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο.

Η σύνοψη της 3ης σεζόν

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους…

Το cast

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, o Πέτρος Λαγούτης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Άννα Μενενάκου, καθώς και ο Μάνος Βακούσης. Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Πηγή: newsbeast.gr