Ο Γκουστάβο Πογιέτ, όπως ακριβώς είχε επισημάνει, έκανε έναν κύκλο επαφών με κάθε ενδιαφερόμενο για τις προσεχείς κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας (σε πρώτη φάση για τα προσεχή φιλικά παιχνίδια της). Πάνω σε αυτό το πλαίσιο σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες ο Πογιέτ επικοινώνησε με τον Κώστα Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, θέλοντας να τους μεταφέρει πως υπολογίζονται για το επόμενο διάστημα για την Ελλάδα.

Οι δύο έμπειροι στόπερ δεν προέκυψε να είναι αρνητικοί για την Εθνική. Ωστόσο, η συνέχεια θα φανεί και θα κριθεί στις κλήσεις που θα γίνουν είτε τη Δευτέρα είτε την Τρίτη.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει 90 συμμετοχές με την Εθνική και το τελευταίο του χρονικά ματς ήταν το 2019 στο 1-1 με το Λιχτενστάιν. Στο ίδιο παιχνίδι στις 8 Σεπτεμβρίου του 2019 ήταν και η τελευταία συμμετοχή του Κώστα Μανωλά. Ο Μανωλάς έχει από την άλλη 42 ματς στην Ελλάδα.

Να υπενθυμιστεί πως και ο Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο προηγούμενος προπονητής είχε κάνει σχετικές προσπάθειες. Εν τέλει όμως οι δύο έμπειροι μπακ δεν είχαν επιστρέψει στις τάξεις της Ελλάδας. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του Σιόβα για την Εθνική. Όλα βέβαια θα κριθούν και θα φανούν στις προσεχείς κλήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr