Για τις πρώτες του εμπειρίες του στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ στην ισπανική αθλητική εφημερίδα «AS». Ο Ουρουγουανός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια ενώ μίλησε και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Από το πρώτο παιχνίδι βγήκαν πολλά θετικά πράγματα. Το πρώτο ματς ήταν από τα καλύτερα σε ντεμπούτο μου. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν πιο περίπλοκο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από αυτές τις οκτώ ημέρες που ήμουν μαζί με τους παίκτες μου. Μπορέσαμε να γνωριστούμε, αυτό ήταν το βασικό. Είναι η πρώτη εμπειρία μου σε επίπεδο εθνικής ομάδας και κρατώ αυτά που έμαθα σε αυτό το ξεκίνημα» είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γκουστάβο Πογιέτ.

«Οι Έλληνες είχαν μια χρυσή περίοδο. Μετά την κατάκτηση του EURO το 2004 η εθνική ομάδα ήταν δυνατή και διατήρησε μια ισχυρή βάση για πολλά χρόνια. Τώρα αναζητούν τη σύνδεση ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα. Για εμένα, είναι ακόμα νωρίς να έχω άποψη γι’ αυτό, αλλά είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια» κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr