Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του πρώην επιθετικού της Μπαρτσελόνα, Σάμουελ Ετό, ο οποίος δεν έχει πληρώσει διατροφή 40.000 ευρώ και λέει για τη μητέρα και το κορίτσι που είναι κόρη του ότι δεν τον νοιάζει αν πεθάνουν.

Ο παλαίμαχος φορ και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν αποδείχθηκε πως είναι ο πατέρας της 22χρονης Ισπανίδας Ερίκα Ντο Ροζάριο Νιέβες, μετά τη νομική υπόθεση που άνοιξε εναντίον του το 2018 από τη μητέρα της, Αντιλέουσα.

Ωστόσο, η νεαρή μαζί με τη μητέρα της ξεκίνησαν νέο δικαστικό αγώνα στον οποίο απαίτησαν από τον Σαμουέλ Ετό τα 1.400 ευρώ το μήνα που ο δικαστής έκρινε ότι έπρεπε να της καταβάλει το επίδομα τέκνων. Ένα ποσό βέβαια το οποίο δεν έχει καταβάλει ποτέ του ο Ετό με την εκκρεμότητα να φτάνει τις 40.000 ευρώ.

«Ούτε γλειφιτζούρι δεν έχει δώσει στο παιδί»

Σαμουέλ Ετό

«Δεν έχει δώσει ποτέ τίποτα. Στο κορίτσι δεν έχει δώσει ούτε γλειφιτζούρι, το παραμικρό από την ημέρα που γεννήθηκε. Τίποτα απολύτως, ούτε όταν υπήρξε δικαστική απόφαση. Έχει μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της και λυπάται πολύ γιατί δεν της έχει δώσει καν την ευκαιρία να τον γνωρίσει», τόνισε η μητέρα της Έρικα Ετό ντο Ροσάριο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Ετό δεν βοήθησε όταν η μικρή Έρικα έκανε μια σοβαρή επέμβαση σε ηλικία 3,5 ετών και αφαίρεσε το ένα της νεφρό.

«Οι γιατροί έπρεπε να γνωρίζουν το ιατρικό ιστορικό των γονέων, για να μάθουν αν υπάρχει ιστορικό. Ήταν τριάμισι χρονών το παιδί. Επικοινώνησα με έναν κοινό φίλο και μου απάντησε ότι προτιμούσε να μην επιμείνω. “Κοίτα, Ντι Ντι, του το είπα ήδη και την τελευταία φορά μου απάντησε “δεν με νοιάζει αν πεθάνουν η μητέρα και το κορίτσι, άσε με ήσυχο”. Ήμουν απολύτως συντετριμμένη».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαμουέλ Ετό δεν αναγνωρίζει παιδί του, καθώς το 2004, ένα δικαστήριο στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα αποφάσισε υπέρ της Άνα Μπαράνκα, μιας νεαρής γυναίκας που γνώρισε και με την οποία είχε τρίμηνη σχέση που έληξε όταν έμεινε έγκυος. Ωστόσο, ο παλαίμαχος επιθετικός αποφεύγει χρόνια, την καταβολή διατροφής που επέβαλε ο δικαστής και τόσο ο γυναίκα όσο και η κόρη της Άνι, τον οδήγησαν στο δικαστήριο τουλάχιστον άλλες δύο φορές (2019 και 2020) με την ελπίδα ότι ο Καμερουνέζος αθλητής θα τους πληρώσει τις 10.000 ευρώ ως διατροφή που τους οφείλει.

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr