Μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται στην Κωνσταντινούπολη η Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά την βομβιστική επίθεση στην Τουρκία μίλησε στην ανταποκρίτρια του Ant1, Άννα Ανδρέου.

Η 39χρονη που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε κατά την έκρηξη και όπως είπε χαρακτηριστικά, αισθάνεται τυχερή γιατί βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης.

«Ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και όπως ήμουν από τη δεξιά πλευρά της Ιστικλάλ, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε έκρηξη. Εκείνη την στιγμή σοκ. Στον αέρα μια λευκή λάμψη, σε τινάζει ο αέρας προς τα πίσω. Δεν ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου. Μέχρι τώρα αυτά τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις. Αλλά δόξα το Θεό είμαι υγιής, αρτιμελής, δεν έχω τίποτα, παρά μόνο στο πόδι μου, στο καλάμι πρέπει να μου το κάνουν καλά οι γιατροί. Ελπίζω να ξεχάσω αυτό το θλιβερό γεγονός. Είδα κάποια πτώματα. Πτώματα; Τραυματίες; Στα γρήγορα, στα φευγαλέα. Εκείνη την στιγμή κοιτάς να συνειδητοποιήσεις ότι έγινε έκρηξη» ανέφερε η γυναίκα που βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για διακοπές.

«Μετά από αυτό το σοκ καταλαβαίνεις αυτομάτως ότι είναι έκρηξη, τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω σου και βλέπεις ότι επικρατεί χάος, πόλεμος. Πολύ άσχημη στιγμή. Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος. Ήμουν πεσμένη στο έδαφος. Ξαφνικά είδα να τρέχει πάρα πολύ αίμα από το πόδι μου. Φοβήθηκα. Άμα δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις το φόβο που αισθάνεσαι. Υπήρχαν άτομα σε πολύ χειρότερη κατάσταση, κάποιοι πέθαναν. Απλά ευγνωμονώ το Θεό που ζω, είμαι πάρα πολύ τυχερή» είπε η 39χρονη.

«Ένιωσα σοκ, τρόμο και με βοήθησαν κάποια άτομα, με πήγαν σε κάποιο μαγαζί, έκλεισαν τα στόρια. Έκλαιγε ο κόσμος, πανικός, φωνές, μωράκια, γονείς. Μετά περιμέναμε τα ασθενοφόρα. Με πήγαν πιο πέρα και το πόδι μου έτρεχε τόσο αίμα που φοβήθηκα μην έχει γίνει κάτι χειρότερο. Με βοήθησαν άνδρες, γυναίκες από το μαγαζί αλλά ήμουν τρομοκρατημένη. Πολύ λυπάμαι για τα άτομα που πέθαναν, ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές του και εγώ ας ευγνωμονήσω γι’ άλλη μια φορά το Θεό που ζω» τόνισε τέλος η γυναίκα.

Πηγή: newsbeast.gr