Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είχε να κάνει με τα εκτός έδρας παιχνίδια της εβδομάδας κόντρα σε Ζάλγκιρις (7/1) και Άλμπα (6/1) για την Euroleague.

Φυσικά τα πάντα παραμένουν ανοικτά όσον αφορά την διεξαγωγή τους και αυτό είναι κάτι που θα οριστικοποιηθεί την Τρίτη (4/1), όταν και θα ανακοινωθεί η απόφαση από την EuroLeague. Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις θεωρείται πολύ δύσκολο να ανάψει το «πράσινο» φως και να μπορέσουν οι δύο «αιώνιοι» να ταξιδέψουν σε Κάουνας και Βερολίνο αντίστοιχα.

Οι μέρες της καραντίνας για τους εμβολιασμένους παίκτες οι οποίοι θα πρέπει απαραίτητα να έχουν και δύο αρνητικά τεστ, θα μειωθούν από τις 14 ημέρες σε επτά η 10. Όπερ και σημαίνει ότι ούτε στον Ολυμπιακό αλλά ούτε και στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν εάν και εφόσον θα έχουν διαθέσιμους παίκτες γι’ αυτά τα ματς.

Οι δύο «αιώνιοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την διοργανώτρια αρχή προκειμένου να ενημερωθούν όσον αφορά τα δύο παιχνίδια αν και όλα δείχνουν ότι οδεύουν προς αναβολή.

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr