Στο Τορίνο όπου στις 10, 12 και 14 Μαΐου θα χτυπήσει η «καρδιά» της 66ης Eurovision βρίσκεται ήδη η Αμάντα Γεωργιάδη, η φετινή υποψήφια της Ελλάδας. Το Pala Olimpico «φορά» τα καλά του για να υποδεχθεί τις 40 διαγωνιζόμενες χώρες όπως επίσης και η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη χώρα με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Celia Kritharioti.

Η Αμάντα Γεωργιάδη την Τρίτη 10 Μαΐου θα διαγωνιστεί με το «Die Together» στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, με δημιουργία που φέρει την υπογραφή της διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας, Σήλιας Κριθαριώτη.

Η πρώτη πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη στη σκηνή του Pala Olimpico ολοκληρώθηκε μέσα σ’ ένα εκτυφλωτικό φως που «ξεκινά» από τα μάτια της, εντυπωσιάζοντας τόσο με τις φωνητικές της δυνατότητες, τη σκηνική της παρουσία, όσο και με την ενδυματολογική της επιλογή.

Η τουαλέτα με τα μακριά μανίκια και τους έντονους ώμους

Όπως αποκάλυψε ο οίκος Celia Kritharioti Couture στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για μία τουαλέτα με μακριά μανίκια, έντονους ώμους και τονισμένη μέση από λευκό μεταξωτό μεταλλικό λευκό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία.

Η ταλαντούχα 24χρονη τραγουδίστρια επισκέφτηκε το ατελιέ της διεθνούς σχεδιάστριας και έκανε τρεις πρόβες προκειμένου να είναι άψογη η εμφάνιση της τόσο στη σκηνή του εμβληματικού διαγωνισμού όσο και στη red carpet εμφάνισή της, την οποία επίσης επιμελείται η Σίλια Κριθαριώτη.

Τον σχεδιασμό του σκηνικού έχει αναλάβει ο Γιάννης Μουρίκης, ενώ την επιμέλεια και σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας, υπογράφει για μία ακόμη φορά, ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Πηγή: newsbeast.gr