Με εξώδικο φέρεται να απάντησε η ΕΡΤ στο εξώδικο που έλαβε από το δικηγόρο της Melissa Mantzoukis σχετικά με τον τρόπο που διεξάχθηκε η διαδικασία ανάδειξης του φετινού εκπροσώπου στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η ΕΡΤ, στο εξώδικο που έστειλε προχωρά σε μια αυστηρή προειδοποίηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Αργυριάδου στο [email protected], το ζήτημα της βαθμολογίας έχει πλέον διαλευκανθεί με την ΕΡΤ να προειδοποιεί μέσω του εξωδίκου της πως τέτοιου είδους δικαστικές ενέργειες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη φετινή μας συμμετοχή στη Eurovision.

Αναλυτικά, όπως διάβασε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής του Star Channel: «Ας σημειωθεί δε εξάλλου ότι θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι σε περίπτωση που από οποιαδήποτε ενέργειά σας δημιουργηθεί ζήτημα σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, δεδομένου αφ’ ενός μεν του υψηλού κόστους με το οποίο έχει επιβαρυνθεί η ΕΡΤ για τη συμμετοχή της στον εν λόγω διαγωνισμό, αφ’ ετέρου δε των στενών χρονικών περιθωρίων που τάσσονται από τους κανονισμούς της EBU για την αποστολή μιας ολοκληρωμένης συμμετοχής της χώρας μας στον ανωτέρω διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένου και του video clip. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι επικυρωμένα αντίγραφα των οικείων πρακτικών είναι στη διάθεσή σας».

Πηγή: newsbeast.gr