Ένατη στην σκηνή του Pala Olimpico του Τορίνο της Ιταλίας εμφανίστηκε η Ανδρομάχη. Η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγούδησε το «Ela» στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision και κατάφερε να μαγέψει το κοινό τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με το ρυθμικό της τραγούδι.

Η Ανδρομάχη ξεκίνησε να τραγουδά μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό και συγκεκριμένα σε ένα κοχύλι, γεγονός που την έκανε να θυμίζει την αναδυόμενη Αφροδίτη.  Το κοχύλι, από το οποίο η Ανδρομάχη δεν βγήκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ερμηνείας της, άλλαζε χρώματα και η σκηνή πότε «βαφόταν» μωβ και πότε πορτοκαλί. Στο τέλος της παρουσίασης της η Ανδρομάχη έλαβε δυνατό χειροκρότημα.

Το «Ela» είναι σύνθεση μιας ομάδας παγκοσμίως διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou κι απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Το σκηνικό αποτέλεσμα έχουν επιμεληθεί ο Marvin Dietmann κι ο Dan Shipton ενώ το ρούχο που φόρεσε στην σκηνή της Eurovision είναι μια δημιουργία του γνωστού σε όλους σχεδιαστή, Στέλιου Κουδουνάρη ενώ η χορογράφος της συμμετοχής είναι, η Νεφέλη Θεοδότου.

Πηγή: newsbeast.gr