Την πρώτη συνάντηση με την κόρη της στις φυλακές Χάρεν είχε την Παρασκευή η Εύα Καϊλή, έπειτα από την προφυλάκισή της για το σκάνδαλο δωροδοκίας ευρωβουλευτών από το Κατάρ, γνωστού κι ως Qatargate.

Σύμφωνα με την La Repubblica, η κόρη της Εύας Καϊλή πήγε στις φυλακές όπου κρατείται η μητέρα της, με τον παππού της – και πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή – στις 16:20 το απόγευμα της Παρασκευής και αναχώρησαν τρεις ώρες αργότερα στις 19:20.

Ο Αλέξανδρος Καϊλής και η περίπου δύο ετών κόρη της Εύας Καϊλή έφτασαν με ταξί στις φυλακές Χάρεν που βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την πλευρά της Εύας Καϊλή η καθαιρεθείσα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «ήταν χαρούμενη που συνάντησε την κόρη της μετά από έναν μήνα».

«Μητέρα και κόρη έπαιξαν μαζί για περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά, το δωμάτιο ήταν ωραίο και δεν θύμιζε σε κάτι φυλακή» πρόσθεταν οι ίδιες πηγές σύμφωνα με τις οποίες η συνάντηση αυτή στις φυλακές θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο αίτημα της Εύας Καϊλή να συναντήσει την κόρη της είχε απορριφθεί για λόγους, σύμφωνα με τη La Repubblica, που έχουν να κάνουν με το μειωμένο αριθμό προσωπικού στις φυλακές Χάρεν κατά την περίοδο των εορτών καθώς για μια τέτοια συνάντηση απαιτείται η παρουσία δύο ψυχολόγων.

Πηγή: newsbeast.gr