Για τον Γιώργο Κιμούλη και τις αγωγές που κατέθεσε μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» η Ευδοκία Ρουμελιώτη. «Μίλησα με τους συναδέλφους μου και τους είπα πως οτιδήποτε χρειαστούν θα είμαι κοντά τους. Λυπάμαι που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και νομίζω ότι το “συγγνώμη” είναι πολύ μεγάλη και σημαντική λέξη. Εάν ο Γιώργος Κιμούλης ζητούσε συγγνώμη από εμένα προσωπικά θα τη δεχόμουν και θα πήγαινα παρακάτω» είπε.

Και συνέχισε: «Μιλάμε για συγγνώμη όσον αφορά τον κύριο Κιμούλη γιατί για άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη φυλακή και τη δικαιοσύνη είναι άλλες πράξεις. Αν χρειαστεί θα στηρίξω τους συναδέλφους μου στη δικαστήριο, εάν προλάβω και δεν μηνυθώ και εγώ, οπότε θα χρειαστεί να με στηρίξουν και εμένα».

«Θα ήθελα σαν τρελή και ένα κοριτσάκι»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να κάνει άλλο ένα παιδί. «Δεν θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανε στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός», ανέφερε

Παράλληλα, παραδέχτηκε: «Ενώ εγώ θέλω πάρα πολύ κι άλλο παιδί, ο Νικηφόρος δεν θέλει γιατί θεωρεί πως στα 50 του έχει μεγαλώσει και λέει ότι δεν γίνεται».

«Στεναχωρήθηκα βαθιά με την προσπάθεια υιοθεσίας ενός παιδιού, του Μάριου, ο οποίος έμεινε μαζί μας 3,5 χρόνια, που δεν θα το επιχειρήσω ξανά. Τον Μάριο δεν τον βλέπουμε, δεν έχουμε επαφή. Θα ήταν επώδυνο και για εμάς και για εκείνον. Έχουμε τρεις γιους και εγώ θα ήθελα σαν τρελή και ένα κοριτσάκι», εξομολογήθηκε.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε ανοιχτά για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει.

«Έχω κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία και έλεγα ότι θα σταματήσω αλλά τελικά δεν θα σταματήσω γιατί έχω ένα θέμα… Μισώ όλες τις υποψίες νύφες. Νιώθω ότι δεν θα με αφήσουν να μεγαλώσω τα εγγόνια μου».

Η παράσταση

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πρωταγωνιστεί με τη Βίκυ Βολιώτη στην παράσταση «Μια ιστορία αγάπης» στο θέατρο «Άνεσις» από την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

«Ο πρώτος άνθρωπος που διάβασε το έργο ήταν ο άντρας μου ο Νικηφόρος, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου και έβαλε τα κλάματα. Ο Νικηφόρος μου είπε πως το έργο είναι αριστούργημα. Δεν βάλαμε στη μέση το θέμα δύο γυναίκες αλλά δύο άνθρωποι που ερωτεύονται», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ζευγάρια φίλων μου είδαν το έργο και μου έλεγαν ότι βλέπουν σε αυτό τον εαυτό τους και τη σχέση τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό. «Πέρασα κορονοϊό και φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί το πέρασε και ο αδερφός μου στο νοσοκομείο. Ήταν ένα βήμα πριν διασωληνωθεί. Εμένα μου άφησε μια ωραία περικαρδίτιδα. Παίρνω ακόμη αντιβίωση για να φύγει το υγρό από την καρδιά».

Πηγή: newsbeast.gr