Σκηνή από ταινία δράσης θυμίζει το βίντεο το οποίο έρχεται από την Οκλαχόμα και δείχνει μια γυναίκα η οποία κρατείται μέσα σε περιπολικό με χειροπέδες στα χέρια της. Η γυναίκα όχι μόνο κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες που της είχαν περάσει οι αστυνομικοί, αλλά στην συνέχεια βρέθηκε στο μπροστά μέρος του περιπολικού, άρπαξε ένα τουφέκι AR-15, με το οποίο ξεκίνησε να τους πυροβολεί με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο στήθος.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γκρέιντι στην Οκλαχόμα ανταποκρίθηκαν σε ένα κάλεσμα του ιδιοκτήτη σπιτιού, Ντέιλ Μόουζες, αφού η Ρέιτσελ Ζάιον Κλέι άρχισε να έχει παραβατική συμπεριφορά.

Οι αστυνομικοί εν τέλει συνέλαβαν την 36χρονη και την έβαλαν στο πίσω μέρος του περιπολικού τους, δεμένη με χειροπέδες. Καθώς όμως οι δύο αξιωματικοί μιλούσαν με τον κύριο Μόουζες, η Κλέι κατάφερε να απελευθερωθεί από τις χειροπέδες, να φτάσει στο μπροστινό μέρος του περιπολικού και να αρπάξει ένα τουφέκι AR-15, με το οποίο ξεκίνησε να τους πυροβολεί, χτυπώντας τον έναν στο στήθος.

Μετά από μια πεντάωρη ένταση, η Κλέι τελικά παραδόθηκε… Βγήκε από το αυτοκίνητο και ξάπλωσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά μέσα σε λίγες ώρες. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα με το κυριότερο του πυροβολισμού από πρόθεση και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Κρατείται με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Ένας από τους αξιωματικούς είπε: «Μπόρεσε να φτάσει στις κονσόλες μας. Υπάρχουν αρκετοί διακόπτες, ο ένας είναι διακόπτης όπλου για να ξεκλειδώσει την κλειδαριά του όπλου και τον βρήκε… Ξεκλείδωσε το ντουλάπι όπλου και μπόρεσε να πάρει ένα AR-15».

Πηγή: newsbeast.gr