Αυτή η ιστορία δίνει νέο νόημα στη φράση, «Ο Μεγάλος Αδερφός σε παρακολουθεί». Ο Ράντι Γουέιτς ήθελε απλώς να παρακολουθήσει την πρόγνωση του καιρού στην τηλεόραση και να ενημερωθεί για μια επερχόμενη χιονόπτωση. Αντ’ αυτού, ανακάλυψε έναν αδερφό που είχε χαθεί εδώ και καιρό.

Πολλές φορές η τύχη παίζει διάφορα παιχνίδια, όπως στην περίπτωση του Γουέιτς, ο οποίος κατάφερε να βρει τον αδελφό που δεν ήξερε πως είχε.

Πριν από λίγες μέρες και όπως αναφέρει η New York Post, ο συγκεκριμένος άνδρας από την Καλιφόρνια παρακολουθούσε το δελτίο καιρού, όταν είδε την συνέντευξη κάποιου με το όνομα Έντι Γουέιτς. Οι ομοιότητες που είχαν με τον πατέρα του, χτύπησαν πολλά καμπανάκια και έτσι η κόρη του ξεκίνησε το ψάξιμο.

Η επιτυχημένη έρευνα της κόρης και δύο αδέρφια που βρήκαν ο ένας τον άλλο

«Είδα τα χαρακτηριστικά [του Έντι] και στην πραγματικότητα έμοιαζε πολύ με τον μπαμπά μου στα μάτια», είπε η κόρη του Ράντι, Κάμπρια, στο τοπικό ειδησεογραφικό κανάλι KCRA. «Έκανα την έρευνά μου, έψαξα το όνομά του, έψαξα ό,τι μπορούσα».

Έχοντας το πλήρες ονοματεπώνυμό του και την περιοχή στην οποία διέμενε, δεν άργησε να τον βρει. Ο Έντι από την πλευρά του, είπε: «Πέρασε ένα ρίγος από το κεφάλι μου και έφτασε μέχρι τα δάχτυλα του ποδιού μου. Μόλις τον είδα, κατάλαβα οτι έμοιαζε με τον μπαμπά. Με τον μπαμπά μας. Ήξερα οτι είναι αληθινά όσα μου έλεγε».

Μετά την εκπληκτική ανακάλυψη, τα χαμένα αδέρφια μίλησαν στο τηλέφωνο σε μια «απίστευτη» στιγμή για τον Ράντι. Την Κυριακή, στις 6 Φεβρουαρίου οι δύο άνδρες που αποδείχθηκε πως ήταν αδέλφια συναντήθηκαν και από κοντά και διαπίστωσαν οτι τα σπίτια τους, τα χωρίζει μία απόσταση μόλις 48 χιλιομέτρων.

Πηγή: newsbeast.gr