Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στο μπάσκετ της Τριάδας στην Εύβοια, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Το επεισόδιο μεταξύ των μαθητών πήρε διαστάσεις και αστυνομικές δυνάμεις χρειάστηκε να σπεύσουν στο γήπεδο, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση

Όπως κατήγγειλε ένας πολίτης στο evima.gr, δύο ομάδες 13χρονων άρχισαν να καβγαδίζουν και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, η υγεία ενός παιδιού τέθηκε σε κίνδυνο αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία, “πλακώθηκαν στις μπουνιές” και παραλίγο να “μείνει στον τόπο”.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον πολίτη, κανείς δεν επιχείρησε να χωρίσει τους ανήλικους αλλά όλοι τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους.

«Αναγκαστικά μπήκα εγώ στη μέση να τους χωρίσω έφαγα και βρισιές και απειλές μέχρι που πήρα και την αστυνομία» αναφέρει ο πολίτης τονίζοντας πως «αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς τους γονείς που βγαίναμε κάθε απόγευμα με τα παιδιά μας να παίζουνε, να βλέπουν αυτές τις σκηνές».

Ο ίδιος σημειώνει ότι δεν πρόκειται για σπάνιο φαινόμενο, καθώς συχνά ανήλικοι που επισκέπτονται το γήπεδο καταλήγουν να παίζουν ξύλο για μια μπάλα.

Το εν λόγω γήπεδο, κάθε απόγευμα είναι πάντα γεμάτο από μικρά παιδιά και γονείς και έτσι το παραπάνω εγείρει προβληματισμό τόσο για την ασφάλεια τους όσο και για το παράδειγμα που παίρνουν βλέποντας τέτοιες συμπεριφορές.

Πηγή: newsbeast.gr