Τρόμος επικρατεί τις τελευταίες ώρες και στην Ερέτρια.

Σύμφωνα με το eviathema.gr ένας άνδρας με κουκούλα κυκλοφορεί με ένα τσεκούρι στο χέρι και τρομοκρατεί τους κατοίκους.

Η πρώτη φορά που είχε εντοπιστεί σύμφωνα πάντα με το eviathema.gr ήταν την Παρασκευή στην Νέα Αρτάκη, όπου περιφερόταν με ένα τσεκούρι στο χέρι με αποτέλεσμα αρκετοί κάτοικοι να τρομοκρατηθούν και να καλέσουν την Αστυνομία.

Ο ίδιος άνδρας όπως προκύπτει τελικά από μαρτυρίες εθεάθη από νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή της Ερέτριας, όπου πάλι περιφερόταν κρατώντας το αιχμηρό αντικείμενο στον ώμο, τρομάζοντας τους περαστικούς.

Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε κάτοικος της Ερέτριας, δείχνει το άνδρα το μεσημέρι της Κυριακής να κάνει ασκήσεις πολεμικών τεχνών σε σημείο της παραλίας.

Έντρομοι οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία φοβούμενοι για το ενδεχόμενο επίθεσης από τον άνδρα. Μάλιστα εθεάθη λίγο μετά τις 9 το βράδυ πάλι στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Σύμφωνα πάντα με το eviathema.gr, αργότερα το απόγευμα ο άνδρας αφού πέταξε το αντικείμενο που κρατούσε, συνέχισε την περιφορά του στους δρόμους της πόλης, ενώ μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες όταν Αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας τον πλησίασαν και του ζήτησαν να μπει μέσα στο περιπολικό εκείνος αρνήθηκε λέγοντας “Φοβάμαι”, με τους αστυνομικούς να αποχωρούν.

Πηγή: newsbeast.gr