Δεκαεπτά μήνες έχουν περάσει από την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί, υπάρχει μία κινητικότητα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Η Άρτεμις αγνοείται από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το Κορωπί. Μετά την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη και τη νέα μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου της οικογένειας Αναστάσιου Ντούγκα, άνοιξε ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

Από την αρχή, οι γονείς της αγνοούμενης επέμεναν πως δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια από τις φίλες της για το τι πραγματικά συνέβαινε τον τελευταίο καιρό στη ζωή της. Πιστεύουν ότι κάτι θα τους είχε εκμυστηρευτεί, που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

«Η Άρτεμις ήταν κλειστή σαν χαρακτήρας, δύσκολα ανοιγόταν»

Η εκπομπή εντόπισε μία αδελφική φίλη της Άρτεμης, που μίλησε συγκινημένη στην κάμερα.

«Πάει ο νους μας στο κακό. Και για μας δεν είναι εύκολο, δε μας είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Γενικά η Άρτεμις ήταν κλειστή σαν χαρακτήρας, δύσκολα ανοιγόταν. Μας είχε πει ότι έψαχνε δουλειά, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ήθελε απλά το χαρτζιλίκι της. Γνωρίζαμε και για το αγόρι που είχε βγει ραντεβού, αλλά ήταν μία απλή γνωριμία».

Το περιστατικό το καλοκαίρι πριν χαθεί

Άλλη φίλη της αγνοούμενης, αναφέρει στο «Τούνελ» ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι πριν από την εξαφάνιση και πιθανόν να σχετίζεται με αυτή.

«Μία ημέρα μέσα στο καλοκαίρι την έψαχναν οι γονείς της γιατί έλειπε για ώρες. Σ΄ εμένα είχε πει πως θα πήγαινε μόνη της για μπάνιο προς τη Βάρκιζα. Δεν την πίστεψα ωστόσο… Είναι πολλά τα σενάρια που μου περνάνε από το μυαλό. Φοβάμαι πως της έχει συμβεί κάτι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr