Παραδόθηκε η ιστοπαθολογική εξέταση της 9χρονης Τζωρτζίνας, τους ενός από τα τρία κορίτσια που πέθαναν σε διάστημα τριών χρόνων στην Πάτρα, σε μια υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν ενδείξεις ασφυκτικού θανάτου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Πλέον, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον των ειδικών στρέφεται σε ουσίες που μπορεί να είχε λάβει το παιδί, καθώς αυτές φαίνεται να έχουν προκαλέσει βλάβες σε ήπαρ και πνεύμονα. Ζητήθηκε, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σύγκριση με φαρμακευτικές ουσίες που δίνονταν στο παιδί, οι γιατροί όμως είπαν ότι δεν μπορούν να προκαλέσουν ακαριαίο θάνατο, ούτε εξηγούν την πρώτη ανακοπή που είχε πάθει η Τζωρτζίνα.

«Κλειδί» οι τοξικολογικές

Έτσι φέρεται να ψάχνουν να βρουν μια άλλη ουσία η οποία μπορεί να προκύψει από τις τοξικολογικές εξετάσεις του κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή το 2021. Μάλιστα οι τοξικολογικές αποτελούν «κλειδί» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα ζητείται να διερευνηθεί συγκριτικά και ο θάνατος της Μαλένας. Όπως αναφέρεται δε στο ρεπορτάζ, οι βλάβες σε ήπαρ και πνεύμονα ενδέχεται να έχουν προκληθεί από παράγοντες που προκαλούν λευχαιμία.

Όσον αφορά στον ασφυκτικό θάνατο, δεν βρέθηκαν δείγματα, ενώ δεν βρέθηκε και καρδιολογικό πρόβλημα. Παράλληλα επειδή υπήρχε το ερώτημα αν μπορεί να έχει επέλθει θάνατος με φράξιμο των καρωτίδων, μετά από εξέταση του σημείου, δεν βρέθηκε κάτι.

Πηγή: newsbeast.gr