Με τις καταθέσεις της προέδρου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), Μαρίας Αντωνιάδου και του προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, Αντώνη Μουντάκη, συνεχίζονται οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής «για την διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος».

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ενόψει της αυριανής προγραμματισμένης εξέτασης του εκπροσώπου της επιτροπής παραλαβής του έργου της ενημερωτικής εκστρατείας, ζήτησε να αποσταλούν σήμερα στην Επιτροπή επιπρόσθετα έγγραφα που αφορούν τα παραδοτέα της σύμβασης, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, όπως είπε, «η εξέταση του μάρτυρα θα είναι όχι απλώς πλημμελής αλλά αδύνατη». Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να έρθουν σήμερα αυτά τα έγγραφα, ο κ. Ραγκούσης πρότεινε να μετατεθεί αργότερα η εξέταση του μάρτυρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε πως θα πραγματοποιηθεί άμεσα το αίτημα καθώς τα έγγραφα είναι κρίσιμα για το έργο της Επιτροπής, σημειώνοντας ότι «θα γίνει μία προσπάθεια να τα έχουμε σήμερα».

Πηγή: newsbeast.gr