Τον τελευταίο καιρό, μας διακατέχει όλους μας ένα άγχος σχετικά με τις εξελίξεις της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης και τις συνέπειες που θα έχει στην καθημερινότητα μας και ειδικά στην τσέπη μας. Σε τέτοιες περιόδους, βιώσιμες και ευνοϊκές λύσεις για όσους δυσκολεύονται να πληρώσουν δεν είναι μόνο καλοδεχούμενες αλλά και αναγκαίες!

Αναγνωρίζοντας τις καθημερινές δυσκολίες των πελατών της και με βαθύ αίσθημα εκτίμησης και αλληλεγγύης, η ΔΕΗ παρέχει διευκολύνσεις σε όσους έχουν αρρύθμιστες οφειλές, με τα προγράμματα διακανονισμών στα οποία προστίθεται η δυνατότητα διακανονισμού* της πληρωμής του ληξιπρόθεσμου λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος σε 6 δόσεις και επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Η προκαταβολή επιστρέφεται ως επιβράβευση, στους πελάτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους μέχρι 10 Νοεμβρίου 2022. 

Το πρόγραμμα  απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή που ξεκινά από €500 και φτάνει έως και €3.000 και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής. 

Συγκεκριμένα:

Ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής Προκαταβολήκαι αντίστοιχη επιστροφή 
500,00€ – 1.000,00 € 50 €
1.000,01€ – 2.000,00 € 100 €
2.000,01€ – 3.000,00 € 200 €

Η προκαταβολή επιστρέφεται στον πελάτη της ΔΕΗ στον πρώτο λογαριασμό ρεύματος, αφού ολοκληρωθεί η συνολική αποπληρωμή των δόσεων και των τρεχόντων λογαριασμών χωρίς καθυστερήσεις.

Παράλληλα, η ΔΕΗ εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 200 ευρώ και άνω. 

Εάν ενδιαφέρεστε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας αποτελεσματικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διευκολύνσεις πληρωμών, επικοινωνώντας  με το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ: 800-900 -1000. 

*τα υφιστάμενα προγράμματα διακανονισμών της ΔΕΗ παραμένουν σε ισχύ. 

Πηγή: newsbeast.gr