Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου και ένα από τα αιτήματά του στην Διεύθυνση των φυλακών είναι να του επιτραπεί να δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις την επόμενη χρονιά καθώς επιθυμεί να περάσει στη Νομική Σχολή.

Το συγκεκριμένο θέμα, σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης (08/06) με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά να κάνει την «ουσιαστική ανάγνωση», όπως τη χαρακτήρισε, της στάσης του καταδικασμένου πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.

«Το να δείχνει κάποιος ότι είναι ευγενής, μιλάει στον πληθυντικό, ότι πηγαίνει στο κυλικείο και δουλεύει, ότι είναι χαμηλών τόνων, όλο αυτό είναι μια επιφανειακή ανάγνωση. Η ουσιαστική είναι ότι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι γυναικοκτόνος, σκότωσε τη μητέρα του παιδιού του, μετά από ένα χρόνο το μόνο που σκέφτεται είναι το μέλλον του και πώς θα βγει πιο γρήγορα και πώς θα ζήσει πιο ωραία…

Δεν είναι ένας άνθρωπος που πενθεί και είναι στα μαύρα γιατί άφησε το παιδί του χωρίς μητέρα. Αυτή είναι η ουσιαστική ανάγνωση. Όχι ότι το παίζει ήσυχος και καλός και ότι σε ένα χρόνο θα γίνει δικηγόρος», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε στη συνέχεια: «Άρα, συζητάμε ότι ένας γυναικοκτόνος στην Ελλάδα θα γίνει δικηγόρος. Ε, όχι! Δεν ζούμε σε αυτή την κοινωνία. Μπορεί το νομικό πλαίσιο τα ισόβια να τα έχει 11 χρόνια, αλλά δεν ζούμε σε αυτή την κοινωνία».

«Θα το ζήσουμε κι αυτό παιδιά», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: newsbeast.gr