«Πόρτα» και μάλιστα δημόσια έριξε ο Ντουέιν Τζόνσον στον Βιν Ντίζελ όσον αφορά στην πρόταση που δέχθηκε να επιστρέψει για τη 10η συνέχεια του franchise δράσης «Fast & Furious».

Τον Νοέμβριο, ο Ντίζελ απηύθυνε πρόσκληση στον Τζόνσον μέσω Instagram, να επαναλάβει τον ρόλο του ως μυστικός πράκτορας Λούκας Χομπς στην επόμενη ταινία της σειράς.

«Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του “Fast 10″», έγραψε ο Ντίζελ. «Ξέρεις ότι τα παιδιά μου σε αποκαλούν θείο Ντουέιν στο σπίτι. Δεν υπάρχουν γιορτές που να περνάνε χωρίς να ανταλλάξουμε ευχές… αλλά ήρθε η ώρα… Σου είπα πριν από χρόνια ότι θα εκπληρώσω την υπόσχεσή μου στον Πάμπλο (σ.σ. εννοεί τον Πολ Γουόκερ). Ορκίστηκα ότι κάνουμε το καλύτερο φινάλε κι αυτό θα είναι με το “Fast 10!”»

Ωστόσο, σε συνέντευξή στο CNN ο Τζόνσον απάντησε στον Ντίζελ αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πρόταση, καθώς οι δυο τους είχαν καταλήξει σε κατ’ ιδίαν συμφωνία.

«Είπα απευθείας στον Ντίζελ ότι δεν θα επέστρεφα στο franchise. Ήμουν σαφής αλλά εγκάρδιος σ’ αυτά που είπα και του τόνισα ότι θα υποστηρίζω πάντα το καστ και την επιτυχία του franchise, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω», εξήγησε ο Τζόνσον, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η πρόσφατη δημόσια θέση του Βιν ήταν ένα παράδειγμα προσπάθειας χειραγώγησης. Δεν μου άρεσε που ενέπλεξε τα παιδιά και τον θάνατο του Πολ Γουόκερ. Μην τους ανακατεύεις. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες γι’ αυτό και καταλήξαμε σε μία σαφή συμφωνία», είπε ο ηθοποιός.

Πηγή: newsbeast.gr