Ο Τσίρο Φεράρα δίνει μια άλλη διάσταση στον τρόπο με τον οποίο κρατάει τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο μυαλό του, δίχως όμως να παραβλέπει πως ο Αργεντινός ήταν ο κορυφαίος.

Ο παλαίμαχος αμυντικός των Γιουβέντους και Νάπολι είχε σχέση δυνατή φιλίας με τον «Ντιεγκίτο» και παραδέχεται ότι τον συγκλόνισε ο θάνατος του «Θεού». Ωστόσο, γενικότερα δεν θα τον έχει στο μυαλό του ως τον … απόλυτο ήρωα, όπως ενδεχομένως να έχει επικρατήσει στο νου των ποδοσφαιρόφιλων.

«Είμαι συγκλονισμένος, στην αρχή δεν ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να πω δυο πράγματα για έναν πολύ καλό φίλο και πρώην συμπαίκτη» είπε ο Φεράρα σε συνομιλία που είχε στα social media με τον Κριστιάν Βιέρι και συνέχισε:

«Ο Μαραντόνα μας άφησε αναμνήσεις που δεν θα σβήσουν ποτέ. Μοναδικές στιγμές. Ήταν πολύ καλός μου φίλος, όμως πλήρωσε για τα λάθη που έκανε… Πάντοτε τον υποστήριζα και τον υπερασπιζόμουν, αλλά έκανε λάθη.

Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι ο Ντιέγκο ήταν ήρωας όμως οι ήρωες είναι τέλειοι. Δεν κάνουν λάθη. Ο Ντιέγκο είναι το ακριβώς αντίθετο από τον ήρωα. Είχε αδυναμίες, έκανε λάθη και τα πλήρωσε. Δεν παύει, όμως, να είναι ο καλύτερος που έχει υπάρξει…».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr