Μάρτυρας μιας απιστίας ενός άνδρα μπροστά σχεδόν στα μάτια της συντρόφου του, έγινε μια νεαρή χρήστης του TikTok και ταράχτηκε τόσο πολύ, που τον έκανε… βούκινο και ψάχνει να βρει την κοπέλα του για να τη σώσει.

Η «καλή Σαμαρείτισσα» ανέβασε στα social media ένα βίντεο από τη στιγμή που ο… γόης φιλάει μία άλλη κοπέλα την ώρα που το κορίτσι του έχει πάει στην τουαλέτα. Η Lexie, όπως είναι το όνομά της, κάνει έκκληση στους followers να βρουν «μια ξανθιά κοπέλα γύρω στα 30». Το βίντεο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας μισό εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες.

«Ψάχνω μια ξανθιά γυναίκα, θα έλεγα κάπου στα 30, που ήταν στο κλαμπ «The Avenue» το Σάββατο 27 Αυγούστου» λέει η Lexie από την Αυστραλία, στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok. «Ήσουν εκεί μαζί με το αγόρι σου και μια μελαχρινή κοπέλα που έμοιαζε να είναι φίλη του. Όταν πήγες στην τουαλέτα, ο δικός σου έλεγξε τον χώρο για να βεβαιωθεί ότι είχε φύγει και άρχισε να “φασώνεται” με τη μελαχρινή κοπέλα» συνεχίζει.

Στη συνέχεια δείχνει τον τύπο με τη μελαχρινή κοπέλα και λέει ότι οι δυο τους σταμάτησαν τα φιλιά πριν το κορίτσι επιστρέψει στο τραπέζι.

Στο βίντεο, ο άνδρας με το ανοιχτόχρωμο πουκάμισο έρχεται πολύ κοντά με τη μελαχρινή κοπέλα. Κάποια στιγμή βάζει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και στη συνέχεια απομακρύνεται για να χορέψει, πριν πλησιάσει ξανά κοντά της, βάζοντας το χέρι του στο κάτω μέρος της πλάτης της.

Στη συνέχεια η κάμερα γυρίζει στη Lexie, η οποία με ζωγραφισμένη την έκπληξη στο πρόσωπό της αναρωτιέται «τι διάολο;».

Η κάμερα ξαναγυρίζει στο «ζεύγος» και η μελαχρινή κοπέλα φαίνεται να τραβάει πάνω της τον άνδρα και να τον φιλάει. Η Lexie ακούγεται να βαριαναστενάζει και να φωνάζει “σταματήστε” πριν ξεσπάσει σε γέλια.

«Δεν το βρίσκω αστείο, ήμουν σε σοκ» γράφει στο βίντεό της.

Αρκετοί χρήστες έδωσαν τα εύσημα στη Lexie που προσπαθεί να ενημερώσει την κοπέλα για ό,τι έγινε πίσω από την πλάτη της. «Ως γυναίκα που εξευτελίστηκε και δεν είχε ιδέα, εγώ το εκτιμώ» γράφει μια κοπέλα. «Μπράβο σου που το κάνεις αυτό. Ήμουν αρραβωνιασμένη με έναν τέτοιο τύπο και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου πει τι συνέβαινε για χρόνια» λέει μια άλλη. «Σ’ αγαπώ που φυλάς τα νώτα μιας άλλης κοπέλας με αυτόν τρόπο» σχολίασε μία τρίτη.

Κάποιοι ωστόσο αναρωτήθηκαν γιατί η Lexie δεν πήγε να μιλήσει στην κοπέλα όταν επέστρεψε από την τουαλέτα, με την νεαρή να απαντά ότι το έκανε για λόγους ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να έχει βρεθεί η γυναίκα, αλλά η Lexie ανέφερε ότι θα ενημερώσει αν έχει νέα.

Πηγή: newsbeast.gr