Η διαχρονικότητα, η λειτουργικότητα και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της Fjällräven, της Σουηδικής μάρκας outdoor ρουχισμού και εξοπλισμού,  συναντούν την υψηλή αποδοτικότητα και το know-how του ποδηλατικού brand Specialized με προέλευση από την Καλιφόρνια, σε μία βιώσιμη συλλογή με τίτλο «The Great Nearby», που θυμίζει ότι η περιπέτεια είναι πιο κοντά απ’ ότι νομίζουμε. 

H συλλογή αποτελείται από τεχνικό ρουχισμό, όπως ισοθερμικά σορτς, t-shirts, παντελόνια, πανωφόρια και κάλτσες, ποδηλατικά προϊόντα και τσάντες, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε περιπέτεια στη φύση κι έχουν κατασκευαστεί από βιώσιμα υλικά, αφού τόσο η Fjällräven, όσο και η Specialized, δίνουν προτεραιότητα στη χρήση ανακυκλωµένων, οργανικών και ανανεώσιµων υλικών. 

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μία ανταλλαγή ιδεών, καινοτομίας και εξειδίκευσης και βασίζεται στο κοινό όραμα των δυο brands για τη σημασία της επανασύνδεσης των ανθρώπων με τη φύση και τον ρόλο της στην ποιότητα ζωής, καθώς και την πεποίθηση ότι η περιπέτεια βρίσκεται κοντά μας. Δεν χρειάζονται μακρινοί προορισμοί ή μήνες προετοιμασίας, αλλά θέληση για να ανακαλύψουμε την χαρά που προσφέρει η φύση και οι δραστηριότητες, όπως η ποδηλασία σε αυτή.

Στόχος της συλλογής είναι να εμπνεύσει και να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσω της φύσης, παρέχοντας τον απαραίτητο ρουχισμό και το σωστό ποδηλατικό εξοπλισμό για κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις. 

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη online στο fjallraven.com και το specialized.com 

Πηγή: newsbeast.gr