Άνδρας από την πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ, αφηγήθηκε την εμπειρία του καθώς επέζησε από επίθεση ενός αλιγάτορα που του δάγκωσε το κεφάλι, ενώ κολυμπούσε σε λίμνη της περιοχής.

Πλάνα από drone κατέγραψαν την στιγμή της επίθεσης που δεν κράτησε πολύ και τον αλιγάτορα να φεύγει – κάτι που αποδείχθηκε καίριο προκειμένου να επιζήσει ο άνδρας.

Ο Χουάν Κάρλος Βέρδε, 34 ετών, όπως δείχνουν τα πλάνα, κολυμπούσε αμέριμνος στη λίμνη Θονοτοσάσα, αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άλλαξε η ζωή του. Από το… πουθενά εμφανίστηκε ένας αλιγάτορας, που το θύμα υπολογίζει πως είχε μήκος 3,5 μέτρα, και του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στο πρόσωπο και γενικότερα στο κεφάλι.

«Αυτό το πράγμα δεν ήταν μικρός αλιγάτορας. Ένιωσα τα δόντια του… Ήταν τόσο μπερδεμένο όσο και εγώ και μετά απλά έφυγε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος άνδρας.

Μετά από την επίθεση ο Χουάν Κάρλος Βέρδε είχε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, αλλά κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι μια κοντινή αποβάθρα. Στη συνέχεια τον μετέφεραν εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί προχώρησαν σε εξάωρη επέμβαση, ενώ αφαίρεσαν τμήμα του κρανίου του. Παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς, ο ίδιος αναρρώνει και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Πηγή: newsbeast.gr