Τα ονόματα των νεότερων αυτοδημιούργητων γυναικών δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα το Forbes αποκαλύπτοντας τα αμύθητα ποσά που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν.

Σε ηλικία μόλις 34 ετών, η Rihanna είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Αμερικής, σύμφωνα με το Forbes.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας από τις νήσους Μπαρμπέιντος είναι στη θέση #21 στη λίστα, με περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ριάνα

Στα 41 της, η Kim Kardashian, επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια ριάλιτι σόου θεωρείται η επόμενη νεότερη δισεκατομμυριούχος με περιουσία 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Κατατάχθηκε δε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στη 16η θέση της λίστας.

Κιμ Καρντάσιαν

Το 2018, η Kylie Jenner, ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian ανακηρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος από το περιοδικό.

Ωστόσο, μετά από εκ νέου υπολογισμό που απέδειξε ότι η καθαρή της περιουσία διαμορφωνόταν στα 900 εκατομμύρια δολάρια αντί για ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ο τίτλος της αφαιρέθηκε. Τώρα, η Jenner είναι η νεότερη, όχι δισεκατομμυριούχος στη λίστα, με περιουσία 600 εκατομμυρίων δολαρίων και καταλαμβάνει την 41η θέση.

Τον Απρίλιο, η Rihanna συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes με τους παγκόσμιους δισεκατομμυριούχους. Εκείνη την εποχή, η τραγουδίστρια – επιχειρηματίας λόγω της θετικής πορείας της εταιρείας καλλυντικών Fenty Beauty και της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty που έχει ιδρύσει εντάχθηκε στη λίστα με περιουσία 1,729 δισ. δολάρια. Έγινε επίσης η πρώτη δισεκατομμυριούχος της πατρίδας της, των νησιών Μπαρμπέιντος.

H λίστα του Forbes

Πηγή: newsbeast.gr