Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στη 146η τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου της Βοστώνης και με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, η Φωτεινή Πιπιλή δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο από την τελετή αποφοίτησης του Έλληνα πρωθυπουργού.

Έτσι, όπως ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, πριν από 30 χρόνια είχε βρεθεί στις ΗΠΑ όταν εργαζόταν ως ρεπόρτερ ΕΡΤ, για να καλύψει την αποφοίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε η Φωτεινή Πιπιλή:

«Αχ αυτό το πολύτιμο αρχείο μου!

Πόση συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση μου δίνει κάθε φορά με μία αφορμή. Διαβάζω πως σήμερα ο Kyriakos Mitsotakis θα μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και να,ανοίγω το “συρτάρι μου” και “πάω” μαζί του τριάντα και χρόνια πίσω στη Βοστώνη, εγώ ως απεσταλμένη της ΕΡΤ και εκείνος αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Δεν σας κρύβω πως του το έστειλα την ώρα που ταξίδευε. Η βουλευτής του, τώρα πια, στον Πρωθυπουργό της.

Ωραία που μας ήρθε η ζωή».

Αχ αυτό το πολύτιμο αρχείο μου! Πόση συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση μου δίνει κάθε φορά με μία αφορμή. Διαβάζω πως σήμερα ο Kyriakos Mitsotakis θα μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και να,ανοίγω το “συρτάρι μου”και “πάω” μαζί του τριάντα και χρόνια πίσω στη Βοστώνη ,εγώ ως απεσταλμένη της ΕΡΤ και εκείνος αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Δεν σας κρύβω πως του το έστειλα την ώρα που ταξίδευε .Η βουλευτής του, τώρα πια, στον Πρωθυπουργό της. Ωραία που μας ήρθε η ζωή.

Posted by Φωτεινή Πιπιλή on Monday, May 23, 2022

Πηγή: newsbeast.gr