Στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων της προχωρά η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (26/10) και επιβεβαίωσαν νωρίτερα στελέχη της στο newsbeast.gr.

Μετά την είδηση ήρθε και η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε από την εταιρεία και σε αυτή τονίζεται πως τα εν λόγω καταστήματα βρίσκονται εντός του νομού Αττικής.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, οι λόγοι που υποχρεώνουν την εταιρεία σε αυτή τη δυσάρεστη, αλλά αναγκαία επιλογή είναι:

  • Η εξάπλωση του ιού COVID-19, ο οποίος έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αγορά και στη βιωσιμότητα των επιμέρους καταστημάτων.
  • Η αδικαιολόγητη άρνηση ορισμένων ιδιοκτητών ακινήτων να αντιληφθούν την σκληρή πραγματικότητα που επέβαλε σε όλους η απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών και να έλθουν σε καλόπιστη συνεννόηση με την εταιρεία για εύλογη μείωση των μισθωμάτων, για όσο διαρκεί η οξύτατη υγειονομική και οικονομική κρίση, αλλά αντίθετα εμμένουν στην είσπραξη των προ COVID-19 μισθωμάτων.

Στην ίδια ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τονίζεται ότι η εταιρεία στο μέλλον θα αποχωρεί από τα καταστήματα εκείνα, των οποίων οι ιδιοκτήτες αδυνατούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα, τηρώντας αδικαιολόγητα άτεγκτη στάση.

Να σημειωθεί ότι πριν από την πανδημία, η εταιρεία διατηρούσε 110 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr