Αδιαμφισβήτητα τα Φιλαράκια ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές στο κοινό τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, με τους περισσότερους θαυμαστές τους να αποζητούν ακόμη μία επανένωσή τους.

Για χρόνια μετά την ολοκλήρωση των Friends το 2004, οι θαυμαστές παρακαλούσαν για κάποιου είδους επανένωση για να επαναφέρουν τα έξι βασικά μέλη του καστ –Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι– ξανά μαζί στη σκηνή. Τελικά, ο κόσμος πήρε αυτό που ήθελε το 2021, όταν το «Friends: The Reunion» έκανε το ντεμπούτο του στο HBO Max.

Φιλαράκια

Όμως, αντί για ακόμη μία νέα μίνι σειρά που θα έφερνε πίσω τους έξι βασικούς χαρακτήρες για ένα ακόμη επεισόδιο, το «Friends: The Reunion» ήταν περισσότερο ένα sit-down με τους ηθοποιούς, όπου αναπολούσαν τα αγαπημένα τους σημεία στην κωμική σειρά και αποκάλυψαν μερικά ζουμερά μυστικά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ποιος ήξερε, άλλωστε, ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ είχαν πραγματικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον στη δεκαετία του ’90;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η επανένωση έτυχε τόσο καλής αποδοχής και ήταν τεράστια επιτυχία για το HBO Max, πιθανότατα δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να εμφανιστούν οι συζητήσεις για ένα ακόμη των επιτυχημένων Friends. Ποιες είναι όμως οι πιθανότητες να συμβεί ξανά;

Θα υπάρξει άλλη επανένωση των Friends;

Σύμφωνα με την Κόρτνεϊ Κοξ, και όσα αναφέρει το mentalfloss.com, δεν πρέπει να διατηρούμε τις ελπίδες μας. Όπως εξηγεί το CinemaBlend, η ηθοποιός βρέθηκε στο talk show Lorraine στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προωθήσει τη νέα της ταινία «Scream», όπου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας άλλης επανένωσης των Friends. Η απάντησή της, δυστυχώς, ήταν απογοητευτική.

«Ω, δεν το σκέφτηκα καν αυτό», είπε. «Κανείς δεν ρωτά πια. Νομίζω ότι έχουν χορτάσει. Θέλω να πω, δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο ένα, θα γίνουμε πολύ μεγάλοι»

Αν και η απάντηση της Κοξ δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντική για ακόμη ένα reunion των αγαπημένων «Friends», τα πράγματα μπορούν πάντα να αλλάξουν, ειδικά όταν πρόκειται για μία από τις πιο νοσταλγικές τηλεοπτικές εκπομπές της δεκαετίας του ’90.

Πηγή: newsbeast.gr