Μια φριχτή υπόθεση αποκάλυψαν οι αρχές στην Ιταλία, καθώς μια 67χρονη γυναίκα έμεινε φυλακισμένη σε αποθήκη για 22 χρόνια. Μάλιστα, ο δράστης είναι ο αδερφός της, οποίος εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο του συζύγου της.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία, όπως την αποκαλούν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είχε μετακομίσει στο σπίτι του αδελφού της, στην περιφέρεια Μολίζε της κεντρικής Ιταλίας, λίγο μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Στην αρχή όλα έμοιαζαν να βαίνουν ομαλά, αλλά μετά από λίγο η κατάσταση άλλαξε. Η γυναίκα υποχρεώθηκε να φύγει από το κυρίως σπίτι και να πάει στην αυλή, σε μια αποθήκη χωρίς καλοριφέρ. Της επέτρεπαν να πλένεται μόνο μια φορά τον μήνα, μέσα σε σκάφη. Δεν μπορούσε να συναντηθεί και να μιλήσει με κανέναν και η αποθήκη ήταν πάντα κλειστή, απ’ έξω, με χοντρό σπάγκο και καρφιά.

Η μόνη «έξοδος υπό επιτήρηση» είχε ως προορισμό ένα μικρό κομμωτήριο, όπου στην Μαρία επιτρεπόταν να κόβει τα μαλλιά της, αλλά χωρίς να συζητά με την κομμώτρια. Δεν είχε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την τουαλέτα του σπιτιού και ούτε να πηγαίνει στο νεκροταφείο, στον τάφο του συζύγου της.

Οι καραμπινιέροι υπογράμμισαν ότι η γυναίκα μπόρεσε να παραμείνει ζωντανή, χάρη στην τεράστια αντοχή και θέλησή της και ότι –έστω και μόνο με το βλέμμα- προσπαθούσε να δώσει να καταλάβει σε όποιον έβλεπε, πηγαίνοντας στο μικρό κομμωτήριο έξω από την πόλη Καμπομπάσο, τα μαρτύρια που περνούσε καθημερινά.

Πηγή: newsbeast.gr