«Την περίοδο της κρίσης, χιλιάδες νέοι αναζήτησαν εργασία στο εξωτερικό. Την περίοδο της αλλοπρόσαλλης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του κινδύνου εξόδου από το ευρώ λόγω της “περήφανης διαπραγμάτευσης” Τσίπρα – Βαρουφάκη, το κύμα αυτό έγινε πολύ ισχυρότερο», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, σε δήλωση – απάντησή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Γαϊτάνης συνέχισε λέγοντας ότι από το 2019 και μετά η πολιτική της χώρας άλλαξε: «Οι μεταρρυθμίσεις δημιούργησαν το έδαφος για εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επενδύσεις που δημιούργησαν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας».

Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα «χιλιάδες παιδιά που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια, να βλέπουν ξανά στην Ελλάδα τις ευκαιρίες που ζητούσαν για να επιστρέψουν».

Μάλιστα υποστήριξε ότι «αυτό είναι γνωστό σε όλους. Στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες, που βλέπουν νέους να γυρίζουν στην πατρίδα τους» και κατέληξε λέγοντας πως:

«Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει καθόλου αυτή η αλήθεια. Εξακολουθεί να ποντάρει στην καταστροφή και η οποιαδήποτε θετική είδηση τους προκαλεί αλλεργία. Τους αφήνουμε μόνους τους στον θλιβερό δρόμο που έχουν πάρει».

Πηγή: newsbeast.gr