Το τρίτο μέρος της πολυαγαπημένης ταινίας «Γάμος α λα Ελληνικά» έχει βάλει και πάλι… μπροστά τις μηχανές αφού μπήκε στον «πάγο» εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να αρχίσουν τα γυρίσματα στο νησί της Κέρκυρας.

Όπως μεταδόθηκε την Τρίτη (24/5) στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», στο τηλεοπτικό δίκτυο Open, η παραγωγή του πολυαναμενόμενου sequel της ταινίας, το οποίο ουσιαστικά ανακοινώθηκε πέρυσι όταν η Νία Βαρντάλος μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ενημερώσεις για το My Big Fat Greek Wedding 3, κινείται με γοργούς ρυθμούς.

Η ηθοποιός και παραγωγός επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ετοιμάζεται και τρίτο μέρος της αρχικής ταινίας.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για πάνω από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα με το όνομα My Big Fat Greek Wedding 3», λέει στο βίντεο, προσθέτοντας ότι επιστρέφει το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού cast του πετυχημένου franchise (σ.σ. ο Μάικλ Κόνσταντιν, ο «πατέρας» στην ταινία απεβίωσε τον Σεπτέμβριο του 2021) που έκανε… πρεμιέρα το 2002 με το ξεκαρδιστικό πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας της οικογένειας της Τούλα Πορτοκάλος. Να υπενθυμίσουμε πως εκείνη η ταινία είχε προταθεί και για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου.

Πηγή: newsbeast.gr