Παρόλο που ήταν διασωληνωμένη στην εντατική και πάλευε να νικήσει τον κορονοϊό, μια νεαρή Ελληνίδα γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί της με πρόωρο τοκετό. Η Δήμητρα δεν μπόρεσε να χαρεί τη στιγμή όπως θα ήθελε λόγω Covid-19. Σήμερα, παντως, τόσο η ίδια όσο και το μωρό της καλά στην υγεία τους.

«Ξαφνικά άρχισα να μην αισθάνομαι καλά να μην μπορώ να αναπνεύσω, να νιώθω ότι το οξυγόνο μέσα στο δωμάτιο δεν είναι αρκετό. Με έφερε ο άντρας μου στο νοσοκομείο κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Χειροτέρεψε πολύ η κατάσταση μου και διασωληνώθηκα» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όλα άρχισαν τον Μάρτιο του 2021. Η Δήμητρα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος. Χρειάστηκε να παραμείνει για 21 ημέρες στην εντατική.

«Έπιασα και είδα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει στην κοιλιά και άρχισα και φώναζα κι έκλαιγα, πού είναι το παιδί μου έλεγα και τότε είπα “Δήμητρα πρέπει να φανείς δυνατή”. Ο γιατρός μου είπε ότι έκανα θεαματική άνοδο» τονίζει. Αναφέρει, δε, πως η επιθυμία της να αγκαλιάσει το παιδί της ήταν της έδωσε μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσει τη νόσο.

«Κλάματα, επί δέκα λεπτά. έκλαιγα εγώ, έκλαιγαν και οι νοσοκόμες δεν το πίστευα ότι τα καταφέραμε και είμαστε και οι δυο ζωντανοί. Φοβόμουν πάρα πολύ για τη ζωή του παιδιού, νόμιζα δεν θα τα καταφέρει. Παρακαλούσα τους γιατρούς. Βοηθήστε το παιδί μας» υποστήριξε κι έστειλε το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού: «Να μην ζήσει κανείς αυτό που πέρασα, αυτό που είδα. Καλό θα είναι να προσέχουν, καλό θα είναι να εμβολιαστούν».

Πηγή: newsbeast.gr