Το µουσικό ντοκιµαντέρ “George Michael Freedom Uncut” εστιάζει σε µία ιδιαίτερα ανατρεπτική περίοδο της ζωής και της καριέρας του βραβευµένου µε Grammy® George Michael. H δηµιουργία του best-selling album “Listen Without Prejudice Vol. 1”, η δικαστική διαµάχη µε την δισκογραφική του εταιρία, η απώλεια του αγαπηµένου του Anselmo Feleppa, όλα τα γεγονότα δηλαδή που λειτούργησαν ως καταλύτης τόσο επαγγελµατικά όσο και προσωπικά για τον ίδιο και για το σύνολο της µουσικής.

Το ντοκιµαντέρ περιλαµβάνει υλικό αρχείου, που για πρώτη φορά βλέπουµε, αλλά και προσωπικά οικογενειακά video δίνοντάς µας την δυνατότητα να ζήσουµε έντονα την δραµατική αυτή περίοδο της ζωής ενός από τους πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες στην ιστορία της µουσικής. Με αφήγηση από τον ίδιο τον George Michael, το ντοκιµαντέρ αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία του καλλιτεχνική πρόταση.

Περιέχει συνεντεύξεις από τους φίλους του και εξίσου σηµαντικούς καλλιτέχνες Stevie Wonder, Elton John, Ricky Gervais, Nile Rodgers, Mark Ronson, Tracey Emin, Liam Gallagher, Mary J. Blige, Jean Paul Gaultier, James Corden και Tony Bennett καθώς και από τα πέντε original supermodels της εποχής Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford, Tatjana Patitz και Linda Evangelista που πρωταγωνιστούσαν στο κλασικό µουσικό video για το single “Freedom! ‘90” το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για βραβείο Oscar® David Fincher.

Πηγή: newsbeast.gr